Zoll AED PLUS - Hjertestarter

10.868,00 DKK (8.694,40 DKK ekskl moms.)

Leveres med vægbeslag eller taske, AED – skilt og

plakat “Handling ved hjertestop”.

– 7 års garanti

AED PLUS fra amerikanske ZOLL er en af de mest populære og udbredte hjertestartere i Danmark.

AED plus er den eneste hjertestarter på markedet, der guider førstehjælperen igennem genoplivningen og samtidig giver feedback på kvaliteten af hjertemassagen.

Gennem det patenterede system – “Real CPR Help®” måler hjertestarteren, om der masseres med den optimale trykdybde og melder om nødvendigt: “Tryk hårdere”, eller bekræfter med “God hjertemassage”.

Hjertestarteren er udstyret med kun en elektrode med et kryds på midten, som placeres på trykstedet på brystkassen og derved forenkler påsætningen af elektroderne og sparer livsvigtige sekunder i en nødsituation.

Kategori
Delbetaling
363 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 10.868 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 363 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 10.868 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Grafisk og brugervenligt design

ZOLL AED PLUS er udstyret med en unik grafisk brugerflade, såvel udenpå som indeni. Billeder kombineret med tekst og dansk trin for trin vejledning, guider førstehjælperen igennem hvert trin i livreddende førstehjælp.​

Dansk stemmevejledning og unik feedback

Hjertestarteren er udstyret med ZOLL’s patenterede “CPR-D Padz™”, der er to elektroder samlet i en trykplade med indbygget “Real CPR Help®”. Real CPR Help® ZOLLs patenterede elektroder måler hjertemassagens hastighed og dybde. En stemme i hjertestarteren fortæller dig hele tiden, om du giver effektiv og rigtig hjertemassage – og vejleder dig med udtryk som “tryk hårdere” eller “god hjertemassage”. Endvidere hjælper hjertestarteren dig med at følge den anbefalede frekvens per minut.

Lang batterilevetid og lave serviceomkostninger

Batterierne i AED PLUS hjertestarteren har en levetid på 5 år i stand-by-tilstand og er nemme at udskifte. CPR-D Padz™ elektroderne har ligeledes en levetid på 5 år, hvilket holder vedligeholdelsesomkostningerne på et minimum.

Automatisk selvtest

Hjertestarteren udfører dagligt, ugentligt og månedligt en automatisk selv-test, der sikrer dig, at hjertestarteren altid er klar til brug. Hjertestarterens funktioner bliver testet, og hvis der opstår fejl meddeler hjertestarteren det ved en serviceindikator på fronten af maskinen. Det anbefales at kontrollere denne indikator periodevis.

7 års garanti

Hjælp Til Liv køber ZOLL AED PLUS direkte fra den danske distributør. Det betyder, at du kan være sikker på, at den har dansk stemme og ikke mindst at du får 7 års garanti fra købsdato. ​​

Når der kommer nye retningslinier for genoplivning, kan maskinen opdateres, hvor den er opsat. Det er derfor ikke nødvendigt at sende maskinen væk fra dér, hvor den gør en forskel.

Serviceaftale

Der kan tegnes serviceaftale på hjertestarteren, som inkluderer:

  • Opgradering af software, når der kommer nye retningsliner fra European Resuscitation Council.
  • Skift af batteri og elektroder hvis hjertestarteren har været brugt.
  • Skift af batteri og elektroder ved udløb.
  • Kontrol og eftersyn af hjertestarteren en gang om året.
  • Ved samtidig køb af hjertestarterskab udføres eftersyn og rengøring af dette ved årligt eftersyn.

kr. 85,- pr. md. ekskl. moms

Du kunne også være interesseret i...