ZOLL AED 3

16.000,00 DKK (12.800,00 DKK ekskl moms.)

Hjertestarter med den nyeste genoplivningsteknologi.

Den indbyggede ‘REAL CPR Help’ måler og registrerer hjertemassagen – og giver førstehjlælperen feedback, der guider til at kunne yde Hjerte- Lungeredniung af høj kvalitet.

Førstehjælperen bliver guidet nemt og præcist gennem hele genoplivningen af grafiske billeder kombineret med stemme- og tekstbeskeder som “Tryk hårdere” og “God hjertemassage”.

På den store farveskærm vises et nedtællings ur, der angiver den resterende tid til næste analyse, den tid der er gået samt antallet af afgivne stød. Dette er vigtige oplysninger, som ambulancepersonalet har brug for at vide, når de ankommer.

ZOLL AED 3 kan anvendes på både børn og voksne. Med et enkelt tryk på en knap skiftes der fra voksen- til børne-tilstand – uden skift af stødpads.

Kategori
Delbetaling
534 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 16.000 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 534 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 16.000 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

CPR Uni-Padz

De unikke CPR Uni-Padz er de eneste stødpads på markedet, som kan anvendes til både børn og voksne og har en holdbarhed på 5 år. CPR Uni-Padz registrerer og rapporterer førstehjælperens hjertemassage til AED 3.

Børnetilstand

Skift nemt til børnetilstand ved blot at trykke på ”børneknappen” på forsiden af AED 3. Du behøver ikke at skifte stødpads, da de universelle CPR Uni-Padz, kan bruges til både børn og voksne. ZOLL AED 3 gør det muligt for dig at genoplive et barn ved at trykke på en knap.

Minimale pauser

Rapid Shock tilbyder markedets hurtigste analysetid og analyserer under igangværende kompressioner. AED 3 er hjertestarteren, som med sine 5 sekunder (med et nyt batteri) giver den hurtigste levering af defibrillering, efter standsning af HLR. Forskning har vist at minimering af tiden fra hjertemassage til stød kan forbedre overlevelseschancen.

Nem at vedligeholde

AED 3 hjertestarteren er nem at vedligeholde pga. det indbyggede Program Management Onboard, som regelmæssigt rapporterer den aktuelle status af AED 3. Slut med manuelle vedligeholdelses tjek af hjertestarten. I stedet modtager du straks en mail, hvis AED 3 registrerer en fejl.

Plus Trac og Program Management Onboard via WiFi

Program Management Onboard™ skaber tryghed ved at sikre, at din hjertestarter altid er klar til brug.

Registrer din AED 3 online i ZOLLs PlusTrac™ AED Program Management System. Tilslut derefter din AED 3 til det lokale WiFi. Program Management Onboard vil regelmæssigt rapportere den aktuelle status af AED 3 hjertestarter til PlusTrac efter hver selvtest. Hvis din AED 3 registrerer en fejl, eller undlader at rapportere, vil PlusTrac straks give dig besked via e-mail.

Med PlusTrac har du også mulighed for at logge ind og se hjertestarterens aktuelle status, herunder udløbsdatoer for batteri og stødpads – samt monitorering af dine førstehjælperes undervisning og planlægning af regelmæssige e-mail rapporter.

Eksklusivt for AED 3 kræves der intet ekstra køb af hardware eller software – og der er ingen omkostninger det første år.

8 års garanti

Serviceaftale

Der kan tegnes serviceaftale på hjertestarteren, som inkluderer:

  • Opgradering af software, når der kommer nye retningsliner fra European Resuscitation Council.
  • Skift af batteri og elektroder hvis hjertestarteren har været brugt.
  • Skift af batteri og elektroder ved udløb.
  • Kontrol og eftersyn af hjertestarteren en gang om året.
  • Ved samtidig køb af hjertestarterskab udføres eftersyn og rengøring af dette ved årligt eftersyn.

kr. 85,- pr. md. ekskl. moms

Du kunne også være interesseret i...