Om Hjælp Til Liv

Med venlig hilsen

Martin Rosenkilde, ejer

Instruktør og ambulancebehandler

Hjælp Til Liv er en enkeltmandsvirksomhed etableret i 2018. Virksomheden beskæftiger sig med afholdelse af førstehjælpskurser, samt salg af førstehjælpsudstyr i form af hjertestartere og tilbehør.

Instruktører under Hjælp Til Liv er alle uddannede ambulancereddere i det danske redningsberedskab, med mange års erfaring i professionel førstehjælp. 

Dette gør underviseren i stand til i undervisningen at lægge et specifikt fokus på emner, hvor førstehjælperen kan gøre en kæmpe forskel.

Med en baggrund i den danske ambulancetjeneste 

opleves det desværre alt for ofte, at udfaldet hos personer, der udsættes for akut sygdom, alvorlig ulykke eller et hjertestop, får fatale konsekvenser. Dette fordi der ikke er nok personer der træder til i en krisesituation og yder den dertil nødvendige førstehjælp. 

Vision

At få flere mennesker til at træde til i en nødsituation, og derved øge overlevelsesraten når personer rammes af akut sygdom, ulykke eller hjertestop.

Hjælp Til Liv ønsker at opnå dette gennem en dynamisk, spændende og praktisk førstehjælpsundervisning, hvor kursisten bliver i stand til at kunne handle og gøre en forskel i en krisesituation.

 

Målet er, at ingen kursist skal forlade et førstehjælpskursus uden at føle sig i stand til kunne

gøre en mærkbar forskel i en krisesituation.

 

Ved at vælge et kursus, planlagt og afholdt af Hjælp Til Liv, er I sikre på, at instruktøren er velforberedt og altid opdateret på den nyeste viden.

Ring til os

Skriv til os

Sociale Medier

facebook.png
instagram.png
linkedin.png
google-plus (2).png